Privata: privémodus meteen openen vanuit Safari-browser (jailbreak)

De jailbreaktweak Privata maakt het mogelijk om de privémodus van Safari te openen vanuit de browser zelf. Normaal gesproken moet je hiervoor naar de instellingen van je iPhone.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

PrivataSafari voor iOS heeft een privémodus, waarmee je op internet kunt browsen zonder dat je browsegeschiedenis wordt opgeslagen. Deze functionaliteit zit alleen wat verborgen: wil je hem gebruiken, dan zul je naar het instellingen-scherm van de iPhone moeten gaan om hem te activeren. De jailbreaktweak Privata laat je de privémodus vanuit het Safari zelf in- of uitschakelen. Hierdoor hoef je de browser niet meer te verlaten.

Privata voegt een optie toe aan het deelmenu van Safari. Door op de middelste knop onderin het scherm te tappen verschijnt er onderin het menu de optie ‘Toggle Private Browsing’. Druk je hier op, dan wordt de privémodus in één keer geactiveerd. De browserbalk van Safari wordt volgens zwart, om aan te geven in welke modus Safari zich bevindt.

Omdat Privata slechts één functionaliteit bevat, valt er ook weinig aan de instellingen van de tweak te veranderen. Privata heeft wel één optie in het instellingen-menu van je iPhone. Hiermee kun je de tweak aan- of uitzetten. In de Cydia Store waarschuwt de ontwikkelaar dat de eerste link die je opent na het activeren van de tweak wel nog wordt opgeslagen.

Privata is gratis te downloaden via de repository van Modmyi

Bron: Modmyi

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:15
Categorie Jailbreak
Onderwerp jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.