Nieuwe foto’s tonen zilveren iPad 5-achterkant met doorzichtig logo

Nieuwe foto's laten een iPad 5-achterkant in het zilver zien, met ook het eerder opgedoken doorzichtige Apple-logo.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPad 5 zilver achterkantNieuwe foto’s op het Chinese Weibo (via Nowhereelse) tonen de zilveren achterkant van de iPad 5, onder de behuizing van de bestaande iPad mini. De foto’s geven een beter beeld van hoe de iPad 5 er van achteren uit zal zien – een ontwerp dat deels in lijn lijkt met de zwarte achterkant die in januari dit jaar lekte. Het ontwerp is grotendeels identiek aan de iPad mini, maar dan een slag groter. Onderop bevinden zich gaten voor de Lightning-aansluiting en speakers.

De iPad 5-achterkant lijkt ook een doorzichtig logo te hebben, iets dat we in een video ook hebben gezien. Dat er nu ook foto’s van deze zelfde achterkant zijn, is interessant: ze zijn afkomstig van een andere bron, waardoor het iets waarschijnlijker is dat dit inderdaad het iPad 5-ontwerp is. Bovendien lijken onderdelen nu steeds sneller naar buiten te lekken, wat weer lijkt te suggereren dat Apple steeds dichter bij de massaproductie van de iPad 5 komt.

Wanneer Apple de iPad 5 zal aankondigen is nog de vraag. Gerucht is dat er op 10 september een evenement zal plaatsvinden, maar hierbij zou de aandacht vooral op nieuwe iPhones komen te liggen. Afgelopen jaar kreeg de iPad een eigen keynote, een tijd na de aankondiging van de nieuwe iPhone.

iPad 5 zilver voorkant

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 augustus 2013, 17:51
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen game, hockey, ipad air

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.