Victorinox messenblok met iPad-houder: vreemd, maar toch handig

Victorinox messenblok met iPad-houder: het lijkt een raar idee, maar is toch handig. Tijdens het koken kun je de iPad onder de juiste hoek aflezen.

victorinox-messenblokAls je naar de vorm van een messenblok kijkt, zoals op de foto hiernaast, dan valt op dat de messen er schuin in staan. Dat maakt het pakken van een mes makkelijker, maar het creëert ook een schuine achterkant. Die kant blijft vaak ongebruikt, terwijl zo’n uitvoering met 13 openingen best breed is. Bijna net zo breed als een iPad. Victorinox, fabrikant van het originele Zwitserse legermes, kwam daardoor op een idee. Je kunt zo’n messenblok ook als iPad-houder gebruiken. Het messenblok kost $49 exclusief verzendkosten en exclusief messen; te koop via Amazon.

Het messenblok is verkrijgbaar in twee tinten hout: licht of donker. Heb je thuis al zo’n uit de kluiten gewassen messenblok, dan kun je er natuurlijk ook zelf een richeltje op maken, zodat je de iPad (mini?) erop kunt laten leunen. Op het eerste gezicht misschien wat overdreven, maar bij nader inzien toch best een slimme combinatie van twee functies.

victorinox-messenblok-met-ipadhouder

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2013, 17:23
Categorie Accessoires
Onderwerp keuken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.