sonny-dickson-4-7-en-5-5-inch

Nieuwe foto’s van 4,7-inch en 5,5-inch iPhone 6 naast elkaar

Nieuwe foto's van de iPhone 6 met 4,7-inch en 5,5-inch scherm zijn online verschenen via Sonny Dickson.

sonny-dickson-4-7-en-5-5-inchOp internet zijn nieuwe foto’s verschenen die laten zien hoe de iPhone 6 eruit kan komen te zien. De foto’s werden gepubliceerd door Sonny Dickson, de jongen die elke maand een nieuwe Louis Vuitton-tas kan kopen, dankzij zijn handeltje in dummy’s. De foto’s laten dan ook waarschijnlijk geen echte toestellen zien, maar alleen niet-functionerende dummy’s die winkeliers kunnen gebruiken om uit te stallen in de winkel.

De foto’s tonen de 4,7- en 5,5-inch variant van de iPhone 6, zowel de voorkant als de achterkant. Ze sluiten aan op eerdere geruchten over de iPhone 6, bijvoorbeeld de afrondingen aan de achterkant. De 4,7-inch iPhone 6 zal waarschijnlijk in september 2014 verschijnen, de 5,5-inch iPhone 6 is volgens geruchten gepland voor een later moment. Foto’s van iPhone 6-dummy’s verschenen al eerder online. In voorgaande jaren bleken dit soort foto’s vrij goed te kloppen, zodat de verrassing er waarschijnlijk ook dit jaar alweer een beetje vanaf is.

sonny-dickson-voorkant-4-7-5-5-inch

Het lijkt erop dat Apple de gouden variant van de iPhone 5s in het assortiment houdt. Over de kleurtjes van de iPhone 5c is heel wat minder zekerheid: er zijn nog geen gelekte foto’s ontdekt van nieuwe plastic iPhone 6c-modellen, dus er is kans dat Apple dit ‘budgetmodel’ helemaal schrapt en zich voortaan gaat focussen op high-end toestellen met grotere schermen.

sonny-dickson-4-7-en-5-5-inch

Bij 9to5mac verschenen ook nog twee foto’s van de zwarte/spacegrijze variant van de iPhone 6. Dit zijn dummy-modellen die worden gemaakt voor accessoiremakers, dus niet de daadwerkelijke toestellen.

dummy-iphone-6-zwart

dummy-iphone-6-spacegrijs

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

58 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.