‘Nieuwe 9,7-inch iPad heeft betere Facetime-camera’

Op foto's van een vermoedelijke iPad 4-voorkant is een groter gat voor de camera te zien. Dit kan wijzen op een verbeterde camera.

iPad 4 cameraApple.Pro heeft foto’s in handen van een nieuwe vermoedelijke voorkant voor een 9,7-inch iPad, waarin volgens de geruchtensite een groter gat voor de Facetime-camera zit. Dit zou er op kunnen wijzen dat Apple in deze nieuwe revisie van de iPad een verbeterde Facetime-camera wil gebruiken. Apple introduceerde in de iPhone 5 onlangs nog een Facetime HD-camera, die 720p-video’s kan opnemen.

De laatste tijd komen er steeds meer foto’s van een nieuwe 9,7-inch iPad voorbij. Boy Genius Report verwijst naar deze iPad als de ‘iPad 4′. Uit eerdere beelden bleek dat deze nieuwe iPad een Lightning-connector zal krijgen, zoals ook in de iPhone 5 en nieuwe iPod touch gevonden kan worden. Er bestaat een kans dat deze iPad een totaal nieuw model wordt die volgend jaar op de markt verschijnt. Apple zou echter ook een nieuwe versie van de iPad 3 uit kunnen brengen, zodat alle iDevices gebruikmaken van een Lightning-adapter.

Vanavond organiseert Apple een speciaal evenement, waarbij vermoedelijk de iPad mini uit de doeken wordt gedaan. Is Apple van plan om een nieuwe revisie van de huidige iPad te introduceren, dan zou deze vanavond ook aangekondigd kunnen worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 oktober 2012, 9:32
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.