iPhone-portemonnee BookBook krijgt in november iPhone 5-variant

De iPhone-portemonnee BookBook Case krijgt een iPhone 5-variant. Deze heeft ook een speciaal gat voor de camera, waardoor je foto's kunt maken zonder hem te verwijderen.

iPhone 5 BookBookVanaf november kun je een iPhone 5-versie van de BookBook Case bestellen. Deze speciale iPhone-hoes heeft ruimte voor bijvoorbeeld je bankpassen, waardoor je hem ook als portemonnee kunt gebruiken. De nieuwe BookBook Case krijgt aan de achterkant ook een speciaal gat voor de camera, waardoor je de iPhone er niet uit hoeft te halen om een foto of een video te maken.

Volgens maker TwelveSouth zal de iPhone 5-versie van de BookBook Case in het zwart en bruin verkrijgbaar zijn. Naast de toevoeging van een gat aan de achterkant en de grotere vormfactor voor de iPhone 5 lijkt er verder niks aan de case te zijn veranderd. Bij het bericht waarin de nieuwe BookBookCase wordt aangekondigd staat een portemonnee afgebeeld die erg lijkt op de vorige variant, maar dit lijkt niet zonder reden: de iPhone die hierin wordt getoond lijkt namelijk gewoon een iPhone 4 of iPhone 4S te zijn, met daarop Passbook afgebeeld. Vermoedelijk krijgen we de iPhone 5-variant ergens in de lopende weken te zien.

Hoeveel de iPhone 5-case zal kosten is nog niet duidelijk. Het origineel wordt nog steeds verkocht voor 60 dollar. Zoek je een iets andere variant, dan is er bijvoorbeeld de iPhone Wallet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 oktober 2012, 22:40
Categorie Accessoires
Onderwerp bookbook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.