Nieuw iPhone-concept toont iOS 7 op 4,3-inch scherm

ADR Studios heeft een concept van de iPhone 6 gemaakt met een 4.3-inch scherm, 18 megapixelcamera en iOS 7.

iphone-6-concept-adrApple heeft iOS 7 afgelopen week onthuld. Daarmee komt een eind aan een hoop speculatie, maar het levert ook weer extra werk op voor conceptmakers. ADR Studio ging aan de slag met het nieuwe iOS 7 en ontwierp een iPhone met een scherm dat helemaal tot de rand doorloopt. Er is gekozen voor een 4,3-inch scherm, iets groter dan het huidige 4-inch scherm in de iPhone 5. Ze baseerden zich daarbij op recente geruchten dat Apple interesse zou hebben in de phablet-markt.

Volgens Reuters wil Apple daarmee beter kunnen concurreren met de grotere Android-smartphones. Maar daarvoor zullen we waarschijnlijk moeten wachten tot de achtste generatie iPhone. Bovendien is de vraag of Apple wel interesse heeft om mee te spelen in een markt die al verzadigd is geraakt door Androidtoestellen in alle denkbare prijsklassen.

De kans is groot dat we eerst een iPhone 5S zullen zien, met dezelfde afmetingen als de huidige iPhone 5. De iPhone 6 die ADR Studio in de concepten heeft afgebeeld zou dan in 2014 op de markt kunnen komen. Ze stellen zich voor dat Apple een A7-processor gaat gebruiken (nogal logisch omdat Apple nu A6-chips gebruikt) en verwachten een 18 megapixelcamera met dubbele led-flitser. Een vingerafdrukscanner zit er ook in.

Klein inconsistentiefoutje in dit concept: als de iPhone 6 op de markt komt, zal daar waarschijnlijk iOS 8 op draaien.

iphone-6-concept-1

iphone-6-concept-3

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juni 2013, 13:24
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.