Nieuw in onze shop: iPhone 3G-cases van Fabrix, Stylz en Das Blau

De iPhone 3G-cases van Fabrix, Stylz en Das Blau zijn nu ook in onze shop verkrijgbaar. De stoffen cases van Fabrix en de lederen cases van Das Blau zijn ook geschikt voor de eerste generatie iPhone.

Fabrix Cases Black WallpaperDe stoffen iPhone-cases van Fabrix zijn populair, maar tot nu toe niet zo makkelijk verkrijgbaar. In onze shop zijn nu acht varianten te vinden, zoals de hiernaast afgebeelde Fabrix Case Black Wallpaper. Deze cases zijn gemaakt voor de iPhone 3G maar ook geschikt voor de eerste generatie iPhone en kosten €19,95 per stuk. Over de cases van Das Blau hebben we al eens eerder geschreven: hiervan hebben we twee varianten, zoals de Das Blau Slipper Case Brown (€34,95). De cases zijn geschikt voor de iPhone 3G en eerste generatie iPhone.

Das Blau Slipper Case BruinStylz heeft ook nieuwe cases voor de iPhone 3G, namelijk de Stylz Dual Color Sleeve in drie kleurcombinaties en de Stylz Body Armor in drie kleuren. De Stylz Dual Color Sleeve (€14,95) is al in pre-order te bestellen.
Stylz heeft ook de Stylz Dual USB Power (€14,95) uitgebracht in twee kleuren: wit en zwart. Volgens de fabrikant is dit een van de weinige dual usb-laders die je in de winkel kunt kopen.

Mocht je deze cases liever bij een andere winkelier of rechtstreeks bij de fabrikant willen kopen: geen probleem!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juli 2008, 14:15
Categorie Accessoires
Onderwerpen accessoire, fabrix

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.