iXfer: Windows-bestandsbeheer voor iPhones met firmware 1.1.4

iXfer is een handige tool voor Windows-gebruikers die een iPhone met firmware 1.1.4 hebben. Je kunt afspraken, contacten en bestanden beheren, backups van je iPhone maken en meer, allemaal vanaf je Windows-pc.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone contactsVandaag is beta 0.3.5 van iXfer gepubliceerd, een Windows-tool die al ongeveer een halfjaar in ontwikkeling is en nu voor de eerste keer uitgeprobeerd kan worden. Met iXfer is het mogelijk om contacten, bestanden, muziek, video’s en agenda’s op iPhones met firmware 1.1.4 te beheren. Voorwaarden zijn dat je iPhone 1.1.4 (met jailbreak), iTunes en het Microsoft .NET Framework 2.0 hebt.

Met iXfer kun je backups op je computer maken en de iPhone als usb-stick gebruiken. Ook kun je afspraken en contacten direct op de iPhone bewerken. iXfer is nog lang niet af; ontwikkelaar Peter Behn is van plan om er de komende maanden verder aan te werken. Maar voor Windows-gebruikers die nog niet de overstap naar firmware 2.0 willen maken is het een nuttig tool.

Naast de gratis versie van iXfer komt er in de toekomst ook een betaalde Business Version die ongeveer €3 gaat kosten. De ontwikkelaar staat open voor suggesties en verbeteringsvoorstellen. Nog niet alle knoppen op de website van de ontwikkelaar werken, maar je kunt alvast wel een aantal screenshots zien en de iXfer 0.3.5 beta downloaden.

Meer info: Behn Connection

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:31
Categorie Jailbreak
Onderwerpen firmware, pwnage tool, windows

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.