Reacties voor: Traag internet? De Fast-app van Netflix laat snel je internetsnelheid zien

Met de nieuwe Fast-app van Netflix kun je vliegensvlug meten hoe snel je internetverbinding is. Sneller dan Speedtest en met een rustig uiterlijk.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Werkt niet, servers niet bereikbaar. Speedtest functioneert wel

  2. Hoeveel mbps is sloom en en hoeveel snel?
    Ik kom uit op 40 mbps.

  3. Hij meet idd supersnel, maar het datagebruik is ook hoog!! Ruim 50 MB per testje van amper 2 seconden. Dat klopt ook wel met de snelheid, maar Speedtest gebruikt een pakketje en daar blijft het bij. Als een niet zo grote bundel hebt en wel 4G, ben je snel klaar met deze app, vooral omdat je ook zo makkelijk ff test. Voor deze mensen zou ik toch Speedtest adviseren, die kunnen tijdens het testen tenminste ook afbreken om extra dataverbruik te voorkomen.

  4. Origineel geplaatst door P4Z
    Hij meet idd supersnel, maar het datagebruik is ook hoog!! Ruim 50 MB per testje van amper 2 seconden. Dat klopt ook wel met de snelheid, maar Speedtest gebruikt een pakketje en daar blijft het bij. Als een niet zo grote bundel hebt en wel 4G, ben je snel klaar met deze app, vooral omdat je ook zo makkelijk ff test. Voor deze mensen zou ik toch Speedtest adviseren, die kunnen tijdens het testen tenminste ook afbreken om extra dataverbruik te voorkomen.

    Om downloadsnelheid te meten is het natuurlijk nodig om te downloaden, daar kom je niet onder uit. Bij deze app kun je ook op de pauze knop drukken om de test af te breken trouwens.

  5. Ik ben er achter gekomen dat de snelheden van speedtest.net enorm afhankelijk zijn van welke server uit welke stad hij kiest. Niet betrouwbaar voor mij in iedergeval. Ik gebruik sinds kort SpeedSmart wat wel heel goed werkt.
    Ik zal die Fastapp ook eens testen vanavond maar zie wel dat hij enkel downloadsnelheid weergeeft terwijl ik ook geinteresseerd ben in upload.

  6. Je kan natuurlijk ook gewoon naar fast.com surfen…

  7. Hmmm niet echt betrouwbaar. Op de speedtest-app heb ik een snelheid van 110 en bij de fast-app 56… Ik heb een verbinding van 150 (ziggo) dus speedtest komt wat betrouwbaarder over.

  8. Origineel geplaatst door Paul
    Hmmm niet echt betrouwbaar. Op de speedtest-app heb ik een snelheid van 110 en bij de fast-app 56… Ik heb een verbinding van 150 (ziggo) dus speedtest komt wat betrouwbaarder over.

    Dus omdat jij dat ziggopakket hebt is speedtest betrouwbaarder? 😐

  9. 150 Mbps (snelle router he)
    Wel jammer dat upload niet gemeten wordt.

  10. @Roderickz: nee tuurlijk niet, maar als meerdere uitprobeert met vergelijkbare waarden en deze schiet er uit dan zegt mij dat genoeg…

  11. App is helemaal niet gratis. Hij kost gewoon 1,98!

  12. De app is wel gratis. Werkt hier goed, 56 Mbpm. Speedtest idem dito.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.