shot-on-iphone-videos

Nederlandse vogelzwerm in eregalerij ‘Shot on iPhone 6’

Een Nederlandse video met een zwerm vogels is opgenomen in de campagne 'Shot on iPhone 6'. De video is gemaakt door Nederlander Herbert S.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft vier nieuwe video’s toegevoegd aan de campagne ‘Shot on iPhone’. Daarmee willen ze laten zien dat de iPhone 6 een volwaardige camera is voor foto’s en video’s. Er zit ook een Nederlands tintje aan deze campagne, want de video van een zwerm vogels is gemaakt door de Nederlander Herbert S. Dat klinkt een beetje als de naam van een misdaadverdachte, dus we zijn naarstig op zoek naar zijn volledige naam. Dus Herbert: als je iCulture leest, laat weten wie je bent!

Update: Herbert heeft zich gemeld! Hij heet Herbert Schröer en zijn andere foto’s en video’s zijn hier te zien.

Apple heeft ervoor gekozen om alleen de voornaam en de eerste letter van de achternaam bekend te maken. Herbert filmde een zwerm vogels met zijn iPhone 6, terwijl je op de achtergrond het nummer ‘Gene Takes a Drink’ van Bang on a Can All-Stars hoort.

Bryan L. koos ook voor een dierenthema:

Bij Andy H. zie je dansende schaduwen van skateboarders:

De enige andere Europeaan uit het rijtje is Trond K., die een wolkenlucht met bergen filmde:

De video’s zijn gemaakt door inwoners van Nederland, Noorwegen, Australië en de Verenigde Staten. Eerder deze maand publiceerde Apple ook al nieuwe video’s op de ‘Shot on iPhone 6’-website, waarbij de camerafuncties van de iPhone worden benadrukt. Je ziet functies als slow-motion en time-lapse toegepast in filmpjes van echte mensen. Ze zijn vrij kort, zo rond de 15 seconden per stuk. Inmiddels staan er op de website foto’s en video’s van meer dan 70 mensen uit 24 landen. De foto’s zijn ook te zien op grote billboards wereldwijd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 juni 2015, 15:42
Categorie Apple
Onderwerp reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.