Nederlands bedrijf Mujjo introduceert iPad mini-sleeve

Het Nederlandse bedrijf Mujjo verkoopt een hoogwaardige sleeve voor de iPad mini. Deze sleeve is gemaakt van vilt en milieuvriendelijk gekleurd leder.

Mujjo iPad miniHet Nederlandse bedrijf Mujjo maakt al langer hoesjes, handschoenen en andere accessoires voor iDevices en biedt nu ook een speciale sleeve voor de iPad mini. Deze hoes is gemaakt van leder en vilt en zou volgens de makers op zorgvuldige wijze zijn geproduceerd. Zo is het vilt 100 procent van wol gemaakt en is het leder op milieuvriendelijke wijze gekleurd.

Je betaalt voor de Mujjo iPad mini Sleeve wel wat meer dan voor sommige andere iPad-hoezen: hij wordt namelijk verkocht voor €44,95. Een bedrag dat vooral bepaald lijkt door de productiewaarden achter de hoes: hij biedt naast het beschermen van je ingepakte iPad mini namelijk geen extra functies. Je kunt de iPad mini erin stoppen terwijl er een Smart Cover aan bevestigd is.

Voor verzending in Nederland wordt €6,90 aan verzendkosten gerekend, een bedrag waar nog een euro bovenop komt als je hem vanuit België bestelt. Het betreft wel een pre-order: Mujjo zegt de iPad-sleeves pas tussen 30 november en 3 december te gaan verzenden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 november 2012, 13:12
Categorie Accessoires
Onderwerpen ipad, mujjo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.