AudiO-Owl: uilvormige iPhone-speaker

De AudiO-Owl is een iPhone-dock in de vorm van een uil. De luidsprekers worden in het ontwerp als ogen gebruikt.

AudiO-OwlDe AudiO-Owl is een speakerdock voor de iPhone die niet de gebruikelijke vormen aanneemt. In plaats daarvan is de luidspreker gevormd als een uil. De twee speakers worden gebruikt als ogen, terwijl het omhulsel de rest van het beest vormgeeft. Bovenop zijn hoofd zit een 30-pins connector, waardoor je alle iPhones behalve de iPhone 5 erop aan kunt sluiten. De iPhone 5 kan op zijn beurt met een gewone geluidskabel worden aangesloten.


De AudiO-Owl heeft van zichzelf geen bijzondere functies of extra’s. Naast de luidsprekers, iPhone-dockconnector en gewone geluidskabel voor andere apparaten heeft het accessoire een micro-usb-aansluiting om hem op een stopcontact aan te sluiten via een stroomadapter.

De makers van de AudiO-Owl proberen op het moment geld in te zamelen via Kickstarter. Wil je graag de uilenspeaker ontvangen, dan kun je 149 dollar doneren. Dit is inclusief verzendkosten. Het geld wordt pas van je creditcard gehaald zodra het project zijn minimumbedrag van 90.000 euro heeft ingezameld. Of dat gaat lukken is nog de vraag: de teller staat op het moment van schrijven namelijk nog vrij laag, met nog 40 dagen te gaan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 november 2012, 12:25
Categorie Accessoires
Onderwerpen audio, kickstarter
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.