Hekseskudd verkoopt massief houten iPad-toetsenbordhouder

Het Canadese Hekseskudd verkoopt een massief houten houder voor een Bluetooth-toetsenbord en een iPad. Hierdoor maak je van je iPad een forse typmachine.

HekseskuddVoor wie langere teksten wil schrijven op een iPad zijn er meerdere cases en Bluetooth-toetsenborden om dit makkelijker te maken. Het merendeel van deze accessoires probeert een compacte oplossing te zijn, zodat je een toetsenbord mee kunt dragen. Het Canadese Hekseskudd richt zich juist op het tegendeel: zij verkopen een massieve houten toetsenbordhouder, waar je de iPad ook in kunt haken om zo één grote typemachine te vormen. Hierdoor verandert je iPad in een schrijfcomputer die je vermoedelijk vooral op je bureau zal laten staan.

De iPad-houder wordt zonder extra accessoires geleverd. Heb je nog geen Bluetooth-toetsenbord, dan zul je deze er los bij moeten kopen. Het houten blok is gemaakt om precies genoeg ruimte te bieden voor Apple’s officiële Bluetooth-toetsenbord. Hierdoor wordt de algehele oplossing wel vrij duur: de toetsenbordhouder zelf wordt namelijk voor 139 dollar verkocht. Dan hebben we het nog niet gehad over de 46 dollar aan verzendkosten naar Nederland en België.

Achterop Hekseskudd’s iPad-houder is ruimte om extra spullen neer te leggen en onder het toetsenbord is ook een gat om bijvoorbeeld kabels te verstoppen. Volgens de maker zitten er achterin ook gleuven, zodat je bijvoorbeeld een iPad-laadkabel kunt wegwerken.

Hekseskudd 2

Via Technabob.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 november 2012, 14:22
Categorie Accessoires
Onderwerp toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.