Nederlands bedrijf MacMeo verhuurt iPads voor evenementen

Het Nederlandse bedrijf MacMeo verhuurt iPads voor mensen die een iPad willen proberen of een iPad op een beurs, presentatie of congres nodig hebben.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

macmeo verhuur ipadJe moet naar een presentatie en je hebt snel een iPad nodig. Even snel een iPad kopen is niet voor iedereen weggelegd, maar je kunt er wel eentje huren bij het Nederlandse bedrijf MacMeo. Het is bedoeld voor enqueteurs, systeembeheerders, mensen die een presentatie moeten geven, accountmanagers die iets bij een klant willen demonstreren of bedrijven die op een beurs informatie via het scherm van de iPad willen tonen.


Op seminars, congressen en workshops zijn de iPads al uitgeleend. Je kunt bijvoorbeeld op een beurs zo’n iPad gebruiken, die het dankzij de batterijduur van 10 uur wel de hele dag volhoudt. De iPads die MacMeo verhuurt hebben al een paar veelgebruikte apps voorgeïnstalleerd. Als je wilt kun je het bedrijf ook vragen om specifieke apps te installeren.

De verhuurservice van MacMeo kan ook handig zijn als je twijfelt over de aankoop van een iPad voor jezelf of voor je bedrijf. De huurprijs is vanaf €48,95 waarbij ze ook opgehaald en bezorgd kunnen worden. Meer info is te vinden bij MacMeo.

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 juli 2014 om 1:30
Onderwerpen
,
Categorie
iDevices

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.