My Vodafone-app laat prepaidklanten weer tegoed bekijken

De My Vodafone-app is weer volledig bruikbaar voor prepaidklanten. Ook zij kunnen hun tegoed weer bekijken, evenals een dekkingskaart raadplegen. Voor iPhone 6s-bezitters is er 3D Touch toegevoegd.

My Vodafone iPhone iPadVodafone heeft haar My Vodafone-app onder handen genomen. De app is met de nieuwste update weer volop te gebruiken voor prepaidklanten, waardoor ook zij het tegoed en verbruik kunnen bekijken. Maar dat is niet het enige, want prepaidklanten kunnen nog veel meer. Ook voor mensen met een ander type abonnement is er het één en ander verbeterd. Als klap op de vuurpijl is er voor mensen met een iPhone 6s een leuke verrassing.

My Vodafone volledig te gebruiken voor prepaidklanten

Prepaidklanten konden via My Vodafone enige tijd niet gebruik maken van de My Vodafone-app. Met de update van vandaag kunnen ook deze klanten weer van alle functies gebruikmaken, zoals het bekijken van je tegoed en verbruik, het aansluiten van BloX, de dekkingskaart bekijken, buitenlandse tarieven opzoeken en nog veel meer. Hierdoor hebben prepaidklanten weer dezelfde functionaliteiten als andere abonnees.

My Vodafone rekening bekijken. My Vodafone met buitenlandtegoed.

Voor andere abonnees zijn er ook wat zaken veranderd. Het tegoed van je Buitenland BloX is verplaatst naar het onderdeel Buitenland. Ook kun je de betaalstatus van je rekening nu beter bekijken: hou je vinger op een rekening en je ziet of hij betaald is. Voor iPhone 6s-bezitters heeft Vodafone 3D Touch op het appicoon toegevoegd. Hierdoor kun je snel springen naar veelgebruikte onderdelen in de app: tegoed, rekening en support. Om het geheel af te maken, heeft Vodafone beloofd dat er nog enkele kleine bugs opgelost zijn.

De My Vodafone-app ging twee jaar geleden volledig op de schop met een compleet nieuw design. De simpele indeling maakte plaats voor een speelser uiterlijk met vliegende bolletjes die je door de app moest slepen. Niet veel later werd My Vodafone weer aangepast, waardoor je ook op de bolletjes kon tikken om deze te navigeren. Sinds die tijd heeft de app een aantal updates gekregen, maar grote designaanpassingen zijn er niet geweest.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 februari 2016, 11:13
Categorie Apps
Onderwerp Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.