My Touch Keys: iPhone-screenprotector met gaatjes

My Touch Keys is een aparte screenprotector: er zitten gaatjes waar normaalgesproken de toetsen van het QWERTY-toetsenbord zichtbaar zijn. Volgens de makers helpen de voelbare gaatjes bij het aantikken van de juiste toets, zodat je minder fouten maakt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

My Touch KeysMy Touch Keys is op het eerste gezicht een van de meest bizarre accessoires voor de iPhone. Maar als je het beter bekijkt, kan het toch best praktisch zijn voor mensen die moeite hebben met het schermtoetsenbordje. My Touch Keys is namelijk een transparante screenprotector met uitsnedes voor het QWERTY-toetsenbord van de iPhone. Het idee is dat door de uitsnedes makkelijker kunt voelen welke letter je aantikt.

My Touch Keys kleeft dankzij statische elektriciteit aan het scherm vast. Dankzij deze vinding leer je ‘op het gevoel’ waar je met je vingers moet typen. Op de productfoto’s heeft de screenprotector een blauwe gloed, maar in werkelijkheid is My Touch Keys transparant. Volgens de fabrikant zit de screenprotector niet irritant in beeld wanneer je een video wilt bekijken of wanneer je het scherm op een andere manier bedient, bijvoorbeeld bij het ‘pinchen’ van foto’s.

My Touch Keys is te koop in een verpakking van twee stuks voor $7,99.

Meer info: My Touch Keys

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 maart 2008, 1:13
Categorie Accessoires
Onderwerp scherm

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.