Concept voor iOS 7.2 sluit alle apps in één keer

Een conceptvideo van iOS 7.2 toont een quick reply-optie en snelle optie om alle openstaande apps te sluiten. Ook beveilig je je foto's met Touch ID.

tap-to-closeRan Avni heeft een concept voor iOS 7.2 gemaakt, waarin wat nieuwe ideeën zijn verwerkt om iOS nog beter en handiger te maken. Zo zou Apple de Touch ID-vingerscanner kunnen gebruiken om toegang te geven tot je foto’s. Wie nog geen iPhone 5s heeft gebruikt gewoon de pincode. Nu heb je hiervoor nog apps van derden nodig, maar Apple zou het gemakkelijk als standaardfunctie aan de Foto-app kunnen toevoegen. Nog een ander idee: Apple zou een knop ‘Tap to close all’ (zie afbeelding) op het multitaskscherm kunnen zetten om alle apps in één keer te sluiten.

‘Quick reply’ is weer een ander idee: zodra er een berichtje binnenkomt op het scherm is er meteen een balk zichtbaar waarin je het antwoord kunt tikken. Gaat veel sneller dan openen van de Berichten-app en intikken van een antwoord. Of Apple de nieuwe ideeën gaat verwerken in iOS 7.2 is nog maar de vraag. Momenteel wordt iOS 7.1 beta verspreid onder ontwikkelaars en het kan nog wel tot komend voorjaar duren voordat iOS 7.2 aan de beurt is.

Hieronder zie je de video:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2013, 12:30
Categorie Achtergrond
Onderwerp ios 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.