MSTY icon

MSTY wil een WhatsApp voor muziekliefhebbers zijn

MSTY laat je met een druk op de knop je humeur delen met je vrienden, door één van de gelicenseerde tracks binnen de app te sturen.

MSTY iconDe nieuwe berichten-app MSTY wil zich specifiek op muziekliefhebbers richten. Je kunt met deze app op ouderwetse wijze berichten met je vrienden uitwisselen, maar hebt daarbij nog een extra mogelijkheid: je kunt een foto in combinatie met één van de vele nummers in de app delen, zodat iedereen in één keer weet hoe jij je voelt.

Voordat je een foto mag versturen, moet je eerst een muziektrack kiezen. Daarbij heb je nogal wat keuze: de ontwikkelaar zegt afspraken te hebben met alle grote platenlabels, waardoor de app gebruik mag maken van veel populaire muziek. Deze tracks zijn gesorteerd op bepaalde momenten en humeur, zodat je makkelijk bijvoorbeeld een vrolijk nummer vindt. Vervolgens kun je op een foto tekst zetten, om de boodschap nog eens extra over te brengen.

MSTY bericht MSTY chat

MSTY biedt een leuke manier om beeld te delen met vrienden en familie. Maar daarnaast? Heel veel extra’s heeft de app niet in huis. Je kunt zoals in WhatsApp, Telegram en iMessage ook gewoon met je vrienden chatten, maar bent daarbij beperkt tot simpele tekst. Er is geen manier om een muziekloze foto te delen en je locatie of een video delen zit er ook niet in. Sterker nog: MSTY ondersteunt niet eens groepschats, waardoor je alleen één op één kunt praten. Je moet dus wel heel erg houden van muziekfoto’s om deze app te waarderen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 augustus 2015, 17:00
Categorie Apps
Onderwerpen chatten, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.