Mophie vernieuwt Juice Pack-batterijen voor de iPhone

De range Mophie Juice Pack's is vernieuwd en twee van de drie modellen zijn nu gunstiger geprijsd. Hoe lang ze meegaan hangt af van je gebruik.

Juice Pack Air voor iPhone iPod touch iPadMophie kwam in 2009 voor het eerst op de markt met haar Juice Pack, die de batterijduur van de iPhone aanzienlijk kon verlengen door een externe batterij. De Juice Pack Air voor de 3G en de Juice Pack Air voor de iPhone 4 waren dikke hoezen waar je de telefoon in moest klikken. De nieuwe Juice Pack Reserve, Boost en Powerstation van Mophie klik je aan de onderkant in de 30-pins connector van de iPhone, ongeacht het model.

De kleinste van het stel is de Juice Pack Reserve die ongeveer zo lang en breed is als een creditcard. De batterij heeft een USB-connector die er met een rubbertje kan worden uitgenomen. De batterij heeft een capaciteit van 700 mAh en zal ongeveer 35 dollar, of 25 euro gaan kosten. Daarmee is hij fors goedkoper dan de andere twee opties.

Mophie opladers voor de iPhone

De Boost en Powerstation zijn ongeveer even groot, al lijkt de laatste op de foto’s wat dikker. Dat is dan ook het topmodel met een 4000 mAh-batterij. Ten opzichte van de vorige versie is hij in prijs verlaagd van 100 naar 80 dollar; daarmee heeft hij nu een prijs van 57 euro. De Boost zit tussen de Reserve en de Powerstation in, levert 2000 mAH en gaat 35 euro kosten. Een indicatie van de tijd waarmee ze de batterijduur van de iPhone kunnen verlengen, wordt niet gegeven. Dat is zeer afhankelijk van hoe de telefoon wordt gebruikt.

De externe batterijen moeten over twee weken te koop zijn bij Apple Stores in de Verenigde Staten. We vermoeden dat Apple Premium Resellers in ons eigen land snel zullen volgen.

Mophie is niet de enige leverancier van externe batterijen voor de iPhone. Ook Mili specialiseert zich erin. Daarnaast zijn er nog merkloze alternatieven verkrijgbaar.

Bron en foto’s: Engadget

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 september 2011, 16:52
Categorie Accessoires
Onderwerpen backup, batterij, juice pack, noodsituaties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.