Mogelijke foto’s iPhone 6-mal wijzen op 4,7-inch-scherm

Op mogelijke, gelekte foto's van de iPhone 6-productmal zijn de exacte maten te zien vereist voor een 4,7-inch-scherm in de iPhone 6.

iPhone 6 mal teaserTot nu toe zijn er nog geen iPhone 6-onderdelen uitgelekt, maar een nieuwe afbeelding zou wel het bestaan van het grotere scherm in deze volgende iPhone bevestigen. In de gelekte foto is volgens Nowhereelse de mal te zien waarmee de iPhone 6 wordt gefabriceerd. In de foto is ter vergelijking een iPhone 4s geëtelateerd, waardoor het mogelijk is om de nieuwe maten uit te rekenen. In deze snelle rekensom zit weer een nieuwe hint naar het nieuwe 4,7-inch-scherm verborgen.

Volgens de map is de nieuwe iPhone 64mm breed en 138mm hoog. Daarmee is de nieuwe iPhone iets groter dan de iPhone 5 en iPhone 5s, die 58,6mm breed en 123,8mm hoog zijn. Deze groei in grootte maakt het voor Apple precies mogelijk om een 4,7-inch-scherm in de iPhone 6 te introduceren.

iPhone 6 mal afmetingeniPhone 6 mal

Het is, net als bij andere gelekte onderdelenfoto’s, verstandig om nog even een slag om de arm te houden. Op deze mal is op geen manier te zien of hij door Apple wordt gebruikt, zoals het geval is bij veel productie-onderdelen. Het zou ons echter niet verbazen als dit inderdaad de mal voor de iPhone 6 is. De afmetingen zijn immers perfect voor het 4,7-inch-scherm waar we tot nu toe meermaals over hebben gehoord. Het verschijnen van de foto doet ook vermoeden dat het niet lang duurt tot de eerste productfoto’s online verschijnen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 april 2014, 16:52
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.