Foto van mogelijke iPhone-kabel met kleine connector verschijnt online

Een vermoedelijke kabel voor de nieuwe iPhone is online verschenen. De kabel zou afkomstig zijn van Veister, een accessoireleverancier uit Shenzhen, China.

veister websiteOp internet is een foto verschenen van een oplaad- en synckabel voor de volgende generatie iPhone. Tenminste, dat beweert het bedrijf Veister.com, die de foto online plaatste. De kabel bevat een normale usb-kabel aan één kant en een kleinere 8-pins connector aan de andere kant. De kabel is nog niet op de website van het bedrijf verschenen. Veister is gevestigd in Shenzhen (China), een stad waar veel elektronica wordt gemaakt.

Onduidelijk is nog of de kabel bedoeld is als officieel accessoire van Apple of als reservekabel van een derde partij. De kabel is voorzien van een opdruk en een scancode op de usb-connector, maar juist op dat punt is de foto wat onscherp. Veister heeft een team van 20 engineers dat accessoires ontwerpt in opdracht van klanten. Het is best mogelijk dat ze ook de originele accessoires voor Apple maken – of gewoon voor de lol een kabel in elkaar hebben gezet.

iphone-8-pin-cable

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 augustus 2012, 20:59
Categorieën Accessoires, Geruchten, iDevices
Onderwerp kabel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.