Mogelijk onderdeel wijst op groter retinascherm in nieuwe iPod touch

Afbeeldingen van een mogelijk frontpaneel voor het iPhone-scherm wakkert geruchten aan dat de nieuwe iPhone toch een groter schermformaat van 4 inch gaat krijgen.

ipod_touch_front_panelHet geruchtenseizoen is vandaag weer volop in gang gezet met de bewering dat er een iPhone met 3,95-inch scherm aankomt. Ook zou Sony bezig zijn met in-cell displays voor de nieuwe iPhone. Vanavond zijn er nieuwe ontwikkelingen: afbeeldingen van een mogelijk frontpaneel van een nieuwe iOS-apparaat doken op internet op. Als ze echt zijn, wijst dat erop dat Apple bezig is met een nieuwe iPhone of iPod touch met een groter scherm.

MacRumors publiceerde twee foto’s van het schermpaneel met een witte voorzijde en een zwarte achterzijde, die gebruikt zouden kunnen worden in de nieuwe iPod touch. Van hoek tot hoek meet het nieuwe scherm 4,1 inch. Als de iPod touch een groter scherm krijgt, zou dat ook voor de nieuwe iPhone kunnen gelden. Zowel Wall Street Journal als Reuters beweerden afgelopen week dat Apple een iPhone gaat uitbrengen met een scherm van 4 inch of groter.

tall_ipod_touch_front_panel_back

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 mei 2012, 19:37
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen ipod touch, onderdelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.