Mobile Vikings heeft nano-simkaarten al klaarliggen voor iPhone 5

Mobile Vikings is de eerste Belgische aanbieder die nano-simkaarten heeft klaarliggen. Chief Viking Hans Similon zegt dat Mobile Vikings klaar is voor de lancering van de iPhone 5. Een nano-simkaart kost 5 euro. Nieuwe klanten krijgen de nano-simkaart automatisch.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

nano simkaart mobile vikingsMobile Vikings is de eerste Belgische provider die nano-simkaarten heeft klaarliggen. Dat blijkt uit een foto die in handen kwam van ZDNet.be. Klanten kunnen voor 5 euro een nieuwe nano-simkaart aanschaffen, terwijl nieuwe klanten straks automatisch de nano-simkaart krijgen toegestuurd, als ze een nieuwe simkaart aanvragen. Volgens toeleveranciers is de vraag naar nano-simkaarten enorm. Providers zouden zelfs hamsteren met de nano-simkaarten, om straks te zijn voorbereid op nieuwe toestellen. Over welk toestel we het dan hebben, is niet moeilijk te raden. Mobile Vikings durft wel man en paard te noemen: die nano-simkaarten zijn natuurlijk bedoeld voor de iPhone 5!

Over de iPhone 5 gaan al langere tijd geruchten dat het toestel gebruik zal maken van de nieuwe simkaart-standaard. Andere telefoonmakers mogen de nano-simkaart overigens ook gewoon gebruiken. Vorige week bleek dat T-Mobile Duitsland de nieuwe nano-simkaarten al had ontvangen.

Hans Similon, Chief Viking bij Mobile Vikings, vertelt zonder omhaal dat zijn voorraad nano-simkaarten bedoeld is voor de volgende generatie iPhone:

Mobile Vikings is volledig klaar voor de lancering van de iPhone 5. We hebben eerder dit jaar al nano-simkaarten besteld en inmiddels hebben we een batch binnengekregen om de vraag te kunnen volgen bij de start van de verkoop van de iPhone 5 in de Benelux.

nanosim mobile vikings

Similon publiceerde zelf een foto van de nano-simkaarten op Instagram (zie afbeelding bovenaan dit artikel).

Tipgever: Tom

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 september 2012, 2:16
Categorieën iDevices, Providers
Onderwerpen nano, nano-sim

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.