Nano-simkaarten van Simyo nu te bestellen

Klanten van Simyo kunnen vanaf nu een nano-simkaart bestellen ter vervanging van hun huidige simkaart. Simyo is een van de laatste Nederlandse aanbieders die de nano-simkaart voor de iPhone 5 aanbiedt.

Simyo nano-simkaartKlanten van provider Simyo kunnen vanaf nu nano-simkaarten bestellen voor de iPhone 5. Dat heeft de provider bekendgemaakt. Simyo is daarmee een van de laatste providers die het bestellen van de nieuwe kleinere simkaart mogelijk maakt. Om de iPhone 5 dunner te kunnen maken, heeft Apple vrijwel alle componenten kleiner gemaakt, waaronder ook de simkaarthouder. In ons overzichtsartikel vind je meer informatie over de andere providers in Nederland en België.

De Simyo nano-simkaart kan per e-mail, telefonisch, via het forum en Twitter worden aangevraagd. De kosten bedragen vijf euro. Klanten ontvangen de simkaart binnen 2 à 3 werkdagen na bestelling. De nano-simkaart wordt ongeactiveerd verzonden; de originele simkaart blijft bruikbaar totdat de nieuwe nano-simkaart wordt geactiveerd. Activeren kan onder meer via de telefonische klantenservice en via Twitter.

Meer info: Simyo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 september 2012, 8:57
Categorie Providers
Onderwerpen nano-sim, provider, simyo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.