Nanosim en iPhone 5: het complete overzicht

Bij T-Mobile kun je per direct een nano-simkaart voor de iPhone 5 aanschaffen. De nano-simkaart is nodig in de iPhone 5.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

nano simkaartHeb je je iPhone 5 in het buitenland gekocht, dan kun je vanaf vandaag de benodigde nano-simkaart bestellen bij T-Mobile en KPN. Bij Vodafone is het vanaf zaterdag 22 september mogelijk om de nanosim te bestellen. Alle grote operators bieden bestaande klanten de mogelijkheid om de kleinere simkaart in huis te halen. De microsimkaart die in de iPhone 4S werd gebruikt past niet in de iPhone 5, tenzij je zelf gaat knippen.

Bij het bestellen van een iPhone 5 in combinatie met een abonnement krijg je bij T-Mobile, Vodafone en KPN standaard al een nano-simkaart meegeleverd. Heb je een losse iPhone 5 in het buitenland gekocht, dan moet je zelf actie ondernemen om de nano-simkaart bij jouw operator te bestellen.

De prijs daarvan is bij T-Mobile afhankelijk van de manier waarop je aanvraagt: online bestellen via My T-Mobile is goedkoper dan langsgaan bij een T-Shop of bellen naar de T-Mobile-klantenservice. Vodafone heeft nog geen informatie over de nano-simkaart naar buiten gebracht, maar tipgevers van iPhoneclub melden dat Vodafone de simkaarten op verzoek naar klanten stuurt tegen betaling van €11,50. Bij KPN ben je iets duurder uit: als je inlogt bij Mijn KPN kun je de nano-simkaart aanvragen voor €20,23. De nano-simkaarten hebben een levertijd van twee dagen.

Eerder vandaag schreven we over het feit dat T-Mobile is gestart met de pre-order van de iPhone 5. Klanten kunnen vanaf €99,95 een iPhone 5 aanschaffen in combinatie met een iSmart-abonnement. De uitlevering van de toestellen vindt op of na 28 september plaats, de dag waarop de iPhone 5 officieel in Nederland in de verkoop gaat. Vodafone heeft de prijzen op het moment van schrijven nog niet bekendgemaakt.

Meer info: nano-simkaart bij T-Mobile bestellen. Meer informatie over de nano-simkaart bij Vodafone is te lezen op hun forum.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2014, 16:54
Categorie Providers
Onderwerpen nano-sim, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.