iPhone 5 nu al te ‘reserveren’ bij Phone House

Je kunt de iPhone 5 nu al 'reserveren' bij Phone House. Door 10 euro te betalen kom je op een wachtlijst te staan, waardoor je de iPhone 5 zo snel mogelijk bij Phone House krijgt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 5De iPhone 5 moet nog worden aangekondigd, maar je kunt bij The Phone House hem nu al proberen te reserveren. Door je in te schrijven bij de Priority Club en 10 euro te betalen, kom je op een wachtlijst te staan. Hoe hoger je op deze lijst staat, des te eerder je in aanmerking komt voor de iPhone 5 als hij binnenkomt. Zodra de iPhone 5 wordt verkocht krijg je ook 20 euro korting op accessoires. Hoewel deze vorm van reserveren je kansen op een iPhone 5 bij Phone House vergroot, ben je niet verzekerd van een iPhone op dag één van de verkoop. Krijgt The Phone House minder iPhones dan dat er mensen op de lijst staan, dan moet je wachten tot de volgende levering. Bovendien krijgen winkelketens zoals The Phone House vaak veel minder voorraad toegestuurd dan de officiële Apple Stores.

Phone House speelt met de actie in op de grote vraag die er ieder jaar is bij de introductie van een nieuwe iPhone. Winkelketens krijgen vaak niet genoeg iPhones om aan alle geïnteresseerden te verkopen, waardoor mensen bang zijn dat ze op dag één de plank misslaan.

Om in aanmerking voor de wachtlijst van Phone House te komen, moet je wel bereid zijn om de iPhone 5 in combinatie met een abonnement te kopen. Dit abonnement wordt pas afgesloten zodra je de iPhone 5 in de winkel oppikt. Slaagt Phone House er niet in om je iPhone 5 binnen een maand van de verkoopstart te leveren, dan krijg je de betaalde 10 euro terug. Een maand is echter vrij lang; wij gaan er vanuit dat het in de tussentijd al lang moet zijn gelukt om een iPhone 5 via de online Apple Store of de fysieke Apple Store te kopen.

Phone House is niet de eerste die vroegtijdig reserveringen voor de iPhone 5 accepteert. Het Duitse T-Mobile deelt sinds augustus wachtrij-kaarten uit, waarmee je zo snel mogelijk in aanmerking komt voor de iPhone 5 zodra hij wordt verkocht.

Apple heeft de iPhone 5 nog niet aangekondigd. Op 12 september organiseert Apple een officieel persevenement, waar naar alle waarschijnlijkheid de iPhone 5 uit de doeken wordt gedaan.

Tipgever: Mark

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 september 2012, 15:17
Categorie Providers
Onderwerp phone house

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.