Miniot Pouch: houten iPhone-hoes van Nederlandse makelij

De iPhone-case Miniot Pouch bestaat volledig uit hout. Wanneer je hem bestelt kun je een houtsoort en een gravering kiezen, waardoor je hem helemaal naar je smaak kan aanpassen.

Miniot PouchDe makers van de iWood hebben een nieuwe houten case gemaakt, genaamd de Miniot Pouch. Deze case belooft je hele iPhone te beschermen. Je duwt je iPhone in de case, waarna je hem makkelijk kunt verwijderen door je vinger in het gat aan de zijkant te duwen. Je kunt bij de case kiezen uit verschillende houtsoorten en een zelfbedachte gravering. Daarnaast wordt hij zowel in Nederland ontworpen als geproduceerd.

Je kunt bij de Miniot Pouch kiezen uit een groot aantal houtsoorten. Bij iedere houtsoort kan een boodschap worden gegraveerd, maar niet iedere houtsoort laat deze gravering even goed zien. Op de site staat met een score aangegeven hoe goed je boodschap in de case met jouw houtsoort gezet kan worden. Je kunt naast tekst ook een logo laten graveren.

Je betaalt voor de Miniot Pouch 59 of 69 euro, afhankelijk van de houtsoort. Er worden ook geen extra kosten in rekening gebracht voor de gravering. Heb je een bestelling gemaakt, dan duurt het ongeveer twee weken totdat hij wordt verzonden.

Miniot maakte rond de verschijning van de iPad 2 ook een Smart Cover gemaakt van hout. Hier is onlangs een nieuwe versie van verschenen, met een houten scharnier om hem te bevestigen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 mei 2012, 17:50
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, miniot, shoutcast

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.