Mexicaanse operator verwacht eind september vernieuwde iPhone 4

Een topman van de Mexicaanse operator Telcel heeft laten weten dat er eind september een nieuwe iPhone 4 komt.

iphone 4 antenneEen topman van de Mexicaanse operator Telcel beweert dat Apple een aangepaste versie van de iPhone 4 heeft gemaakt. Deze komt eind september op de markt en lost het antenneprobleem van de huidige iPhone op. Klanten van Telcel kunnen tot 30 september een gratis iPhone-hoesje krijgen, net als in andere landen waar de iPhone 4 is verkocht.

Maar het is wat onduidelijk of de Telcel-topman nu op eigen houtje heeft geconcludeerd dat er daarna een definitieve oplossing komt voor het antenneprobleem, of dat hij daadwerkelijk over informatie beschikt.

iphone 4 frame

Toch zijn er buiten Mexico al eerder geruchten geweest, dat Apple werkt aan een hardwarematige oplossing voor de antenne. Daarbij zou de antenne zijn bedekt met een bepaald soort coating, waardoor geen direct contact tussen huid en metaal meer ontstaat. De bewering van de Mexicaanse operator is daarom voorlopig een gerucht. Wel is het denkbaar dat Apple morgen tijdens de iPod-persbijeenkomst meteen aankondigt wat ze na 30 september met de iPhone-hoesjes gaan doen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 augustus 2010, 23:03
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen antenne, iPhone 4, mexico

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.