Met de iPhone te besturen Mini Cooper nu verkrijgbaar

De op afstand bestuurbare Mini Cooper is nu verkrijgbaar in de winkel. De Mini Cooper is te bedienen met je iPhone en kost 50 euro. Het autootje heeft een signaal tot 15 meter en maakt via Bluetooth verbinding met je iPhone.

Mini Cooper op afstand te besturen met de iPhoneNa verschillende helikopters en een futuristische wagen die op het plafond kan rijden, zou je bijna vergeten dat je ook nog gewoon auto’s op afstand met de iPhone kan besturen. Fabrikant BeeWi kondigde haar op afstand bestuurbare Mini Cooper in februari aan op het Mobile World Congress in Barcelona en is nu met de PR van het product begonnen. Ofwel: hij is verkrijgbaar.

In Nederland is de miniatuur-Mini op één bij BeeWi-aangesloten website te koop en daar kost de snelle rakker 49,90 euro exclusief verzendkosten.

Het autootje heeft een signaal tot 15 meter van de iPhone en wordt per Bluetooth verbonden met de telefoon. Het is wel handig eerst drie AA-batterijtjes in de Mini te stoppen, anders komt hij niet van zijn plek. De auto hoort het drie uur vol te houden op de batterijen. Je bestuurt hem met de Beewi Control Pad-applicatie voor de iPhone. Die is gratis uit de App Store te downloaden en laat je de auto zowel met kantelbewegingen als met on-screen knoppen besturen.

De Italiaanse iPhone-website iSpazio testte de vierwieler en constateert dat hij tegen een stootje kan.

Directe link: Bluetooth Mini Cooper Car van BeeWi op Draadloos 24/7

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2011, 18:29
Categorie Accessoires
Onderwerpen auto, remote control

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.