MobileMount: iPhone-houder met twee sterke zuignappen

De MobileMount is een kleine, krachtige houder voor je iPhone die je bevestigt met twee speciale zuignappen. Hierdoor kun je hem op bijna ieder oppervlak plaatsen.

MobileMountEr is een nieuwe, erg compacte houder voor de iPhone opgedoken op Kickstarter. De MobileMount heeft twee zuignappen en een draaipunt, waardoor je hem kunt makkelijk ophangt in bijvoorbeeld de auto, de keuken of gewoon op tafel neerzet. De zuignappen zijn volgens de maker krachtig genoeg om de iPhone er zorgeloos aan vast te hangen. Heb je interesse, dan kun je via Kickstarter alvast wat geld doneren aan het project.

De MobileMount bestaat uit twee zuignappen die je in meerdere posities kunt bevestigen. Je zet hem hierdoor makkelijk op tafel als een standaard, maar het is ook mogelijk om hem vast te plakken aan het raam van je auto of de muur in je slaapkamer. Het draaipunt tussen de twee zuignappen zorgt ervoor dat je hem in de juiste hoek draait.

Door de zuignappen van de MobileMount vast te draaien bevestig je ze aan de iPhone en het desbetreffende oppervlak. Deze methode zorgt ervoor dat ze erg goed vastzitten, waardoor het zelfs mogelijk is om er een stoel mee op te tillen. Om ze te verwijderen hoef je alleen maar de andere kant op te draaien. Je hebt wel een vilten sticker nodig wanneer je dit op bepaalde oppervlakken wil doen.

MobileMount

Om de MobileMount een succes te maken moet de bedenker 20.000 dollar via Kickstarter verzamelen. Op het moment van schrijven is hij slechts 5.000 dollar van dit doel verwijderd is en heeft hij nog 39 dagen te gaan. Ben je geïnteresseerd, dan kun je 40 dollar doneren om een zwarte MobileMount te ontvangen. Voor 5 dollar meer krijg je de witte variant. De verwachte levertijd is januari 2012.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2011, 22:06
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, houder, kickstarter, mount, standaard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.