Martin Garrix op Beats 1.

Martin Garrix morgenochtend op Beats 1 met exclusieve mix

Martin Garrix, de nieuwe nummer één DJ ter wereld, treedt op bij Apple's online radiostation Beats 1. Op zaterdagochtend hoor je daar een nieuwe One Mix met zes nieuwe tracks van Martin Garrix.

Martin Garrix op Beats 1.
Nederland doet het goed in de DJ-wereld en ook dit jaar is er weer een Nederlander uitgekozen tot beste DJ ter wereld. Martin Garrix is dit jaar door DJ Mag verkozen tot de nummer één DJ in de wereld en morgenochtend is hij live bij Beats 1 met een exclusieve remix met zes gloednieuwe tracks. En wil je op de hoogte blijven van alles rondom Beats 1, dan kun je terecht bij de gloednieuwe Facebook-pagina.

Martin Garrix bij Beats 1

Vorig jaar was er in de Apple Store in Amsterdam tijdens het Amsterdam Dance Event een optreden van DJ Hardwell, de nummer één DJ in 2013 en 2014. Dit jaar geen optreden in de Apple Store, maar wel een exclusieve mix van de nieuwe nummer één op Beats 1. Morgenochtend om 08:00 draait Martin Garrix op Beats 1 een megamix met zes nieuwe tracks. Het gaat om de volgende zes nummers:

Martin Garrix – Hold On And Believe (Feat. The Federal Empire)
Martin Garrix – WIEE
Martin Garrix and Matisse & Sadko – Together
Martin Garrix & Florian Picasso – Make Up Your Mind
Martin Garrix – Welcome
Martin Garrix Feat. Dawn Golden – Sun Is Never Going Down

Er zijn nog veel meer artiesten die een zogenaamde One Mix op Beats 1 hebben gedraaid. Ook andere Nederlandse DJ’s uit de top vijf zijn al langsgekomen bij Beats 1, waaronder Tiësto en Hardwell. Alle One Mix-tracks van de artiesten die op Beats 1 voorbij gekomen zijn, kun je beluisteren via deze link.

Beats 1 met eigen Facebookpagina

Wil je nog meer op de hoogte blijven van alles rondom Beats 1, dan is er nu een nieuwe Facebookpagina met daarop het laatste nieuws, interviews en meer. Zo vind je daar momenteel nieuwe video’s van Lady Gaga over haar nieuwe album Joanne. Ook vind je daar een link naar de afspeellijst van Beats 1-DJ Zane Lowe. De Facebookpagina van Beats 1 vind je hier.

Beats 1 op Facebook.

Beats 1 is Apple’s gratis online radiostation als onderdeel van Apple Music. Om naar Beats 1 te luisteren is het echter niet nodig om abonnee te zijn van Apple Music. Meer over Apple’s online radiostation lees je in onze gids over Beats 1.

https://www.iculture.nl/gids/beats-1-faq-lees-alles-over-apples-nieuwe-radiostation/

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
21 oktober 2016 om 19:30
Onderwerp
Categorie
Apple
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.