mailbox beta mac

Mailbox voor Mac beta nu voor iedereen te downloaden

Mailbox voor OS X is voor iedereen als publieke beta te downloaden. Ook de iOS-app kreeg een update met instelbare gestures.

mailbox beta macMailbox heeft vandaag Mailbox voor Mac vrijgegeven voor alle gebruikers. Het gaat om een publieke betaversie. Sinds augustus stuurde Mailbox uitnodigingen naar mensen die de app alvast wilden testen. Net als in de iOS-versie van Mailbox kun je met snelle bewegingen de mailtjes archiveren, wissen of uitstellen naar een later moment. Bovendien worden alle wijzigingen die je in de Mac-app doorvoert meteen gesynchroniseerd. Mailbox bracht eerder vandaag ook een vernieuwde versie van Mailbox voor iOS uit, met optimalisaties voor de grotere schermen van de iPhone 6. Met de iOS-versie kun je nu ook zelf instellen hoe de app moet reageren op een swipe-beweging.

Lees ook: iCulture test: Mailbox voor Mac (review)

Mailbox Mac sneltoetsen en verwijderen

Mailbox is tegenwoordig eigendom van Dropbox. Bij de iOS-app ging Mailbox van start met een wachtlijst en ook bij de Mac-app werd gekozen voor een gefaseerde toegang. De eerste versie bevatte nog wat bugs, maar maakte ook indruk op reviewers. Wat kun je verwachten? Een snel te bedienen mailapp waarmee je nog sneller alle berichten verwerkt. Kladberichten kun je afmaken op een ander apparaat en je kunt ook zorgen dat mailtjes die op de iPhone teveel tijd gaan kosten, meteen in beeld staan zodra je Mailbox op de Mac start. Mailbox ondersteunt Gmail- en iCloud-mail.

Meer info: Mailbox voor Mac

Mailbox Mac mailwisseling zonder zwart

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 oktober 2014, 23:15
Categorieën Apps, Mac & macOS
Onderwerpen e-mail, mailbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.