acompli_email_app

Mail- en agenda-app Acompli nu ook op iPad

De handige e-mail- en agenda-app Acompli is geoptimaliseerd voor de iPad, iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De app ondersteunt ook bijlagen van Box.

acompli_email_appDe indrukwekkende combinatie-app Acompli is er nu ook voor de iPad. De laatste update optimaliseert de applicatie ook voor de schermen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Acompli combineert e-mail met een agenda. De app heeft ook integratie van cloudopslagdiensten, zodat je bestanden van bijvoorbeeld Dropbox, Google Drive en OneDrive als bijlage bij een mailtje kan sturen. Aan die rij is met ingang van de update ook cloudopslagdienst Box toegevoegd.

Op de iPhone 6 valt op dat Acompli het contrast tussen de e-mails en inbox en navigatiebalk onderin beeld, heeft vergroot. Daar vind je nu geen transparante icontjes meer, maar donker ingekleurde knoppen op een lichtgrijze balk. Op de iPad is Acompli zoals veel mailapps echt thuis in de liggende houding van het tablet. Dan zie je links de inbox met e-mail en rechts groot in beeld de e-mail zelf. De veegbewegingen om e-mails te archiveren, te verwijderen of in te plannen bleven aanwezig. Je kan eveneens kiezen voor de gefocuste inbox waarbij Acompli filtert welke mails belangrijk voor je zijn of niet.

Acompli e-mail en agenda app voor iPad

De agenda van Acompli is niet de meest uitgebreide die je op de iPad kan gebruiken, maar wel overzichtelijk. Je bekijkt de aankomende afspraken of een dagweergave onder de week of maand bovenin beeld.

Omdat Acompli zoveel verschillende dingen goed doet (e-mail, agenda, contacten doorzoeken en hun mails opsporen, bijlagen via clouddiensten), noemen we Acompli in onze gidsen beste e-mail apps op iPhone en iPad en beste agenda-apps op iPhone en iPad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 oktober 2014, 10:42
Categorie Apps
Onderwerpen acompli, activity, e-mail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.