Airdrives, interactieve headset voor iPhone

Mad Catz AirDrives interactieve headset voor iPhone

Mad Catz heeft de interactieve headset AirDrives nu voor de iPhone uitgebracht. Bijzonder is dat je de oordopjes buiten je oor draagt, zodat je goed het omgevingsgeluid blijft horen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Airdrives, interactieve headset voor iPhoneMad Catz heeft aangekondigd dat ze aan hun serie interactieve stereo-headsets nu ook een model voor de iPhone hebben toegevoegd. Deze AirDrives headset heeft een microfoon en een ‘one-touch music-to-phone’ functie. Bijzonder is ook dat de oordoppen niet in het oor worden gedragen, maar iets daarvóór. Het idee hierachter is dat je niet alleen de muziek kunt horen, maar ook omgevingsgeluid. Veel dure headsets proberen het omgevingsgeluid zoveel mogelijk buiten te sluiten, maar Mad Catz wil dat het omgevingsgeluid nog steeds hoorbaar is. Anders hoor je misschien een toeterende auto niet, voordat je erdoor wordt overreden.

De headset heeft een frequentiebereik van 20 tot 20.000 Hz, 16 Ohm impedantie en een geluidssterkte van maximaal 95dB bij de bron en 80dB in het oor. Voor $99,99 kom je in het bezit van deze Mad Catz oordoppen, waarvan voor ons nog steeds niet helemaal duidelijk is wat er nu interactief aan is. Omdat er een knopje op zit waarmee je tussen telefoon en muziek kunt schakelen?

Meer info van de fabrikant: Mad Catz

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 augustus 2014, 23:14
Categorie Accessoires
Onderwerpen headset, interactief, muziek, oordopjes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.