Fabrikant VooMote iPhone-afstandsbediening gaat doorstart maken (update)

Zero1.tv, maker van de iPhone-afstandsbediening VooMote Zapper, gaat een doorstart maken. De VooMote Air zal ondanks de huidige situatie op de markt komen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

VooMote ZapperHet Duitse Zero1.tv, maker van de VooMote Zapper, gaat na een faillissement een doorstart maken. De voor eind 2012 geplande VooMote Air zal ondanks de huidige situatie gewoon op de markt komen, verzekerde de Nederlandse importeur van VooMote ons. De VooMote is een apparaat dat je kunt aansluiten op een iPhone of ander iDevice, waarna je met de bijbehorende app je televisie kan besturen.


Nadat je de VooMote Zapper had aangesloten op de 30-pins connector van je iPhone, geef je vanuit de app aan welk type televisie je gebruikt. Omdat de Zapper multidirectionele infraroodzenders bevat, kun je de afstandsbediening ook gebruiken terwijl je de iPhone niet rechtstreeks op de tv richt. De nog niet verschenen VooMote Air maakt geen gebruik van infrarood, maar geeft via een draadloze verbinding het signaal aan je televisie door.

De VooMote Zapper is te vinden in meerdere Nederlandse webshops, waaronder onze eigen iCulture Shop. Geïnteresseerde kopers moeten wel opletten dat de VooMote Zapper via de 30-pins-connector werkt. Heb je een iPhone 5, dan kun je beter wachten op de VooMote Air, die rond de kerst wordt verwacht.

Informatie

Laatst bijgewerkt
20 november 2012 om 17:04
Categorie
Accessoires

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.