Tim Cook

Lunch met Tim Cook levert half miljoen op voor goede doel

Een lunch met Tim Cook heeft dit jaar $515.000 opgeleverd voor het goede doel. De winnaar mag ook naar een speciaal event, waarschijnlijk WWDC 2016.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Tim Cook heeft een lunch geveild en daarmee $515.000 opgehaald voor het Robert F. Kennedy Center for Justice & Human Rights. De winnaar gaat eten met Apple’s CEO op het hoofdkantoor in Cupertino, net als vorig jaar.

Tim Cook

Lunch met Tim Cook: half miljoen

In 2013 leverde een koffiedate met Cook nog $610.000 op, in 2014 was een lunch met Cook $300.000 waard en vorig jaar zakte het bedrag naar $200.000. De interesse leek daarom iets te zijn afgenomen, maar dit jaar breekt Cook een record. Meer dan een half miljoen moet de anonieme winnaar neertellen voor de lunch en twee VIP-kaarten voor een Apple-evenement, waarschijnlijk WWDC 2016.

Het is de vierde keer dat Cook een lunch verloot voor het goede doel. Cook heeft daarbij gekozen voor het RFK Center, de goede doelen-organisatie van Cook’s persoonlijke held Robert F. Kennedy. Het centrum voert projecten uit op het gebied van mensenrechten en eerlijke behandeling van mensen met verschillende achtergrond.

De winnaar moet een datum en tijd zoeken die past in het drukke schema van de CEO en heeft daar een jaar de tijd voor. Het etentje zelf geldt voor de winnaar en één gast. De kosten van de maaltijd neemt Cook voor zijn rekening, maar reis en verblijf zul je zelf moeten regelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 mei 2016, 9:35
Categorie Achtergrond
Onderwerpen goede doelen, tim cook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.