Logitech Keys-To-Go keyboard iPad koffie

Logitech Keys-To-Go keyboard lijkt gemaakt voor iPad Air 2

Logitech vernieuwt haar line-up van iPad-toetsenborden. Het Keys-To-Go keyboard is de klapper: waterafstotend, dun en in drie kleuren.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Logitech Keys-To-Go keyboard iPad koffieLogitech heeft een nieuw iPad-toetsenbord aangekondigd dat nogal geïnspireerd lijkt door het soft-touch toetsenbord dat Microsoft bij haar Surface-tablet levert. Het nieuwe toetsenbord is extreem dun, maar volgens de trailer van Logitech wel stevig genoeg om op schoot te gebruiken. Het Logitech Keys-To-Go keyboard moet een ongeluk met een kop koffie daarnaast probleemloos overleven, en komt in drie verschillende kleuren.

Dat zijn zwart, rood en teal, een kleur die net iets meer naar blauw dan naar groen neigt. Keys-To-Go is een Bluetooth-toetsenbord en werkt dus ook op de iPhone, Apple TV en andere apparaten met een Bluetooth-verbinding. Toch lijkt hij voorbedacht voor de iPad Air 2. Het toetsenbord is 6.1mm diep, weegt 180 gram, heeft iOS-snelknoppen voor bijvoorbeeld de dicteerfunctie en een waterafstotende FabricSkin. Logitech belooft dat de batterijen drie maanden meegaan. Het toetsenbord is alvast te bestellen voor 69,99 euro.

Ook de andere toetsenborden worden vernieuwd voor de release begin november. De Logitech Type+ en Ultrathin worden aangepast voor de dunnere iPad Air 2. De Type+ blijft in de nieuwe versie een beschermhoes waar een keyboard aan vast zit, verkrijgbaar in zwart, donkerblauw, rood, groen, lichtblauw en violet voor precies 100 euro. Het gelijkgeprijsde Ultrathin keyboard is nog steeds een case waar je de iPad op klikt als je hem vervoert, maar waar je de iPad schuin in kan zetten om te typen. De gouden kleurtint van de iPad Air 2 is over het hoofd gezien aan de vergadertafels van Logitech: de Ultrathin is alleen verkrijgbaar in spacegrijs en zilver.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 oktober 2014, 16:16
Categorie Accessoires
Onderwerpen keyboard, logitech

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.