Sony PlayStation App iPad voorpagina

PlayStation App nu ook geoptimaliseerd voor iPad

Sony's PlayStation App is geoptimaliseerd voor de iPhone en iPad en verzoekt zelf vrienden van vrienden. Je kan ook linken naar je profiel.

Sony heeft haar officiële PlayStation App voor de iPhone nu ook geoptimaliseerd voor de iPad. Net als op de iPhone, kan je nu ook op Apple’s tablet gebruik maken van de sociale functies van met name de PlayStation 4. Zo kan je vriendschapsverzoeken inzien, vrienden berichten sturen en meekijken met livestreams van andere spelers. De PlayStation App kreeg ook allerlei nieuwe functies voor vrienden.

Sony PlayStation App iPad voorpagina

In de PlayStation App krijg je voortaan suggesties van mogelijke vrienden die je meteen kan toevoegen. Sony kijkt daarvoor naar de vrienden van je vrienden en legt zelf verbindingen. Ook is het mogelijk om nu te zoeken op de volledige namen van andere spelers, en dus niet alleen nicknames. Dat is samen met firmware 2.0 voor de PlayStation 4 een verandering in het privacybeleid van Sony, en daarom zal je opnieuw voorwaarden moeten accepteren. Het is handiger om dat op de PlayStation te doen dan in deze app, want hier moet je na inloggen maximaal 24 uur wachten op die vernieuwde voorwaarden!

De voorpagina legt ook meer nadruk op die vrienden. Je ziet nu niet meer een allegaartje van nikszeggende vlakken, maar bovenin beeld meteen welke vrienden er online zijn en wat ze doen. Daaronder vind je de What’s New-sectie van de PS4, waarop je de laatste trofeeën, downloads en bekeken programma’s van vrienden ziet. Daarnaast is het mogelijk je vriendenlink naar buiten te communiceren. Door hem te kopiëren en te plaatsen op Twitter of Facebook, kunnen klikkers met een PlayStation Network-account je meteen als vriend toevoegen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 oktober 2014, 11:15
Categorie Apps
Onderwerp playstation

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.