logitech-create-keyboardcase

Logitech CREATE-toetsenbord voor iPad Pro aangekondigd

Logitech heeft de Create-toetsenbordhoes voor de iPad Pro aangekondigd, die net als Apple's eigen toetsenbord met de Smart Connector werkt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Vind je het nieuwe Apple Smart Keyboard voor de iPad Pro he-le-maal niets, dan zijn er gelukkig alternatieven. Logitech heeft nu al de nieuwe Create-toetsenborden aangekondigd, die ze samen met Apple hebben ontwikkeld. Logitech wist dus blijkbaar, dat de iPad Pro een nieuwe Smart Connector kreeg.


Update: Je kunt de Logi CREATE inmiddels aanschaffen:

logitech-create-keyboardcase

Logitech is misschien wel de bekendste fabrikant van iPad-toetsenborden. Ook bij de gisteren aangekondigde iPad Pro kunnen ze niet achterblijven: de Logitech Create Keyboard Case zal aan te sluiten zijn op de Smart Connector, zodat je niet langer afhankelijk bent van een Bluetooth-Koppeling.

Het toetsenbord is aan de binnenkant gemaakt van plastic, met aan de buitenkant een bekleding van textiel, dat tegelijk stoten en gemorste koffie opvangt. Gelukkig is bij de kleurkeuze al rekening gehouden met morsige kantoormedewerkers, want op de foto zien we een donkergrijs exemplaar. Omdat de verbinding loopt via de Smart Connector, hoef je het toetsenbord ook niet op te laden.

De Logitech Create Keyboard Case ligt in de winkel zodra de iPad Pro beschikbaar komt, dus in november. Dan zal ook de prijs bekend worden gemaakt. Het toetsenbord van Apple kost $169.

Logi CREATE toetsenbordcase

Dat Logitech een toetsenbordje aankondigt betekent in ieder geval dat Apple de Smart Connector heeft vrijgegeven voor accessoires van andere fabrikanten – al zullen ze er wellicht een speciale chip voor moeten inbouwen of een certificaat voor moeten aanvragen. De toetsenbordhoes van Logitech is wat dikker en steviger dan het model van Apple, dat lijkt op de Microsoft Surface. Drie jaar geleden werd overigens al voorspeld dat Apple de Surface-tablet zou naäpen:

surface-tension-comic

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 november 2015, 13:49
Categorie Accessoires
Onderwerpen logitech, toetsenbord
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.