tim-cook-ipad-pro

Bekijk het Apple-event in 3 minuten in deze video van iCulture

Bekijk onze samenvatting van het Apple-event van 9 september! In slechts 3 minuten zie je alle hoogtepunten uit de presentatie van de nieuwe iPhones, iPads, Apple TV en meer.

tim-cook-ipad-proHad je vanavond geen tijd om de volledige video van het Apple-evenement te zien? Geen nood! iCulture heeft alle hoogtepunten van de avond samengevat in een 3 minuten durende video. Snel kijken dus!

Apple heeft een hoop nieuwe producten aangekondigd tijdens het evenement, waaronder de iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Pro inclusief toetsenbord en stylus en compleet nieuwe Apple TV. Ook was er nieuws rondom de Apple Watch, zoals nieuwe horlogebandjes, goudkleurige Sport-modellen en nieuwe functies in watchOS 2. En dat is nog niet alles, dus zet je schrap en kijk desnoods twee keer naar onze samenvattingsvideo, zodat je zeker weet dat je niets over het hoofd hebt gezien.

Stel nou dat je wel alle tijd hebt… dan kun je ook de volledige video gaan bekijken. Die is momenteel alleen terug te zien op de speciale live-pagina van Apple, maar binnenkort is ‘ie ook terug te zien op YouTube en in het iTunes-kanaal van Apple.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2015, 0:22
Categorie Apple
Onderwerp apple event

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.