Bekijk het Apple-event in 3 minuten in deze video van iCulture

Bekijk onze samenvatting van het Apple-event van 9 september! In slechts 3 minuten zie je alle hoogtepunten uit de presentatie van de nieuwe iPhones, iPads, Apple TV en meer.

tim-cook-ipad-proHad je vanavond geen tijd om de volledige video van het Apple-evenement te zien? Geen nood! iCulture heeft alle hoogtepunten van de avond samengevat in een 3 minuten durende video. Snel kijken dus!


Apple heeft een hoop nieuwe producten aangekondigd tijdens het evenement, waaronder de iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Pro inclusief toetsenbord en stylus en compleet nieuwe Apple TV. Ook was er nieuws rondom de Apple Watch, zoals nieuwe horlogebandjes, goudkleurige Sport-modellen en nieuwe functies in watchOS 2. En dat is nog niet alles, dus zet je schrap en kijk desnoods twee keer naar onze samenvattingsvideo, zodat je zeker weet dat je niets over het hoofd hebt gezien.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Stel nou dat je wel alle tijd hebt… dan kun je ook de volledige video gaan bekijken. Die is momenteel alleen terug te zien op de speciale live-pagina van Apple, maar binnenkort is ‘ie ook terug te zien op YouTube en in het iTunes-kanaal van Apple.

Bekijk ook

Samenvatting Apple-event september 2015: dit kondigde Apple aan

Bang dat je iets gemist hebt van alle aankondigingen van vanavond? In dit handige overzicht vind je alle nieuwe producten die Apple vanavond de revue heeft laten passeren.

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 september 2015 om 0:22
Onderwerp
Categorie
Apple

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.