Logitech case+: iPhone-hoesjes die je zelf samenstelt

Logitech brengt de Logitech case+ uit: een modulaire beschermhoes met walletcase, reservebatterij, autohouder en kickstand.

case-plus-hoesje-stof
Logitech heeft case+ aangekondigd, een serie modulaire iPhone-hoesjes waarbij je zelf bepaalt welke functies je gebruikt. Het systeem is geschikt voor de iPhone 5 en iPhone 5s en zorgt met magneten dat je allerlei extra’s kunt aansluiten. Een oplader, reservebatterij, kickstand of houder voor pasjes zorgen ervoor dat je in één keer klaar bent.

logitech-case-plus-energyHet idee is dat losse producten die je normaal bij verschillende fabrikanten moet kopen, zoals een autohouder en een walletcase, nu in één geïntegreerd systeem te krijgen zijn. De beschermhoes zelf vormt de basis. Achterop is een metalen plaat aanwezig, waar je de magnetische hulpstukken aan vast kleeft. Er zijn momnenteel vier onderdelen, zoals een 2.300 mAh-reservebatterij met de naam +energy. Die klik je achterop de case+ en via een u-vormige Lightning-connector laad je de iPhone op.

De +tilt is een kleine Apple Smart Cover, die je kunt oprollen om de iPhone onder een comfortabele kijkhoek te zetten. De +drive is een houder om de iPhone in de auto te bevestigen, dankzij een zuignap die je met een draaibeweging extra stevig vastmaakt aan dashboard of voorruit.

En dan is er ook nog de +wallet, te zien op de foto hierboven. Dit is een walletcase waarin je creditcards, papiergeld en ander klein materiaal kan vervoeren. Er is een zogenaamde ‘Magnashield’ aangebracht, om te voorkomen dat de magneet pasjes met magnetische strips onbruikbaar maakt.

logitech-case-plus-onderdelen

De complete bundel is later deze maand te koop voor $200 en is verkrijgbaar in zwart en wit. Hoe snel de Logitech case+ bij Europese winkels in de schappen ligt is nog even afwachten, maar hou er rekening mee dat tegen die tijd de iPhone 6 (met een afwijkende vormfactor) alweer bijna eraan komt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 mei 2014, 12:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, logitech

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.