Campercontact iPhone-app laat offline kaarten per land downloaden

Campercontact voor de iPhone laat je nu offline kaarten gebruiken per land. Zo kan je zonder internetverbinding kijken waar je kan kamperen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Campercontact iPhone app vernieuwdWie erop uit gaat met de camper dit jaar, doet er goed aan de nieuwe update van Campercontact te downloaden op de iPhone. Dankzij de nieuwe versie 2.0 heeft de applicatie de mogelijkheid om specifieke kaarten te downloaden, waardoor je de kaart van het land waar je in bent, ook zonder internetverbinding bij de hand hebt. Zo vind je campings die geschikt zijn voor je camper ook offline. Voorheen kon je alleen een complete en zwarte kaart van heel Europa downloaden.


Door de nieuwe aanpak, bespaart Campercontact flink wat ruimte op je telefoon als je niet allerlei landen hoeft te hebben. De kaarten zijn ook een stuk gedetailleerder geworden. Toch doen ze geen aanslag op je opslagruimte op de iPhone. De kaart van de Benelux weegt bijvoorbeeld 340MB, die van Frankrijk 190MB en de Britse 210MB. Turkije is de zwaarste kaart: die neemt 500MB van je iPhone in.

Campercontact locaties op kaart Campercontact camperlocatie iOS

Je kan zoveel kaarten als je wilt downloaden, als je in de app eenmalig 5,49 euro hebt betaald voor volledige toegang tot Campercontact. Het beheer van de kaarten kan onder ‘Offline kaarten’ in het laatste tabblad. Verder is de app sneller geworden en zijn beoordelingen van campings nu zichtbaar in elke taal.

Lees ook: Review: ANWB Kamperen – kampeergids op iPhone goed en goedkoop

Downloaden: Campercontact (gratis, volledige functionaliteit voor €5,49, iPhone, iOS 5.0+)

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.