LockLauncher: start iPhone-apps vanaf je ontgrendelscherm (jailbreak)

De jailbreaktweak LockLauncher maakt het mogelijk om negen verschillende iPhone-apps op je ontgrendelscherm te zetten. Door de iconen hiervan aan te tappen, start je ze op zonder je iPhone te ontgrendelen.

LockLauncherIn iOS 5 werd het mogelijk om vanuit het ontgrendelscherm van je iPhone snel de camera op te starten. Handig, want hierdoor kun je op cruciale momenten veel sneller een foto maken. Maar het kan nog uitgebreider: installeer je bijvoorbeeld de jailbreaktweak LockLauncher, dan kun je een negental apps opstarten zonder dat je de iPhone hoeft te ontgrendelen. LockLauncher zet negen app-iconen op het midden van je ontgrendelscherm, die de desbetreffende applicaties opstarten wanneer je ze aantapt. Door op het pijltje linksbovenin te drukken kun je de negen getoonde apps aanpassen.

Hoewel deze tweak op sommige momenten een paar seconden van je iPhone-gebruik kan afschaven, vermoeden wij dat hij ook voor de nodige problemen kan zorgen. Met je apps op het beginscherm is er namelijk niks wat nog voorkomt dat er eentje per ongeluk in je zak wordt opgestart. Iets dat een ontgrendelscherm juist hoort te voorkomen.

Je kunt LockLauncher ook gebruiken wanneer je een codeslot op je iPhone hebt ingesteld. In dit geval moet je je code invoeren voordat je een app kunt opstarten.

LockLauncher is gratis te downloaden via de repository van BigBoss. Let wel op tijdens het installeren: er zijn meerdere tweaks die LockLauncher heten, waarvan sommigen wel geld kosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 januari 2012, 16:37
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, lockscreen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.