Samsung introduceert vacuümbuizen-speaker met iOS- en AirPlay-ondersteuning

Samsung gaat op de CES een serie speakerdocks laten zien. De E750 is een uitvoering met ondersteuning voor iOS, AirPlay, DLNA en Samsung's eigen AllShare. Hier zit een vacuümbuizenversterker in. De goedkopere E670 heeft alleen digitale versterking.

samsung-audio-dockOver een paar dagen gaat de CES van start, de grootste elektronicabeurs ter wereld. Apple zal traditiegetrouw niet aanwezig zijn, waardoor concurrent Samsung vrij spel heeft om de iPhone-bezitters te boeien met een nieuwe serie audiodocks, bedoeld voor de Galaxy-smartphones en iOS-apparaten.


De duurste variant van de audiodock, de Samsung DA-E750, is voorzien van vacuümbuizen, zodat je kunt gelijktijdig genieten van de effecten van een digitale versterker én een vacuümbuizen-voorversterker, die warmere tonen leveren. De dock levert veel meer vermogen (100W) dan gebruikelijke audiodocks. Een aparte subwoofer zit er ook nog in. De Samsung DA-E670 is een goedkopere uitvoering, met normale digitale versterking en slechts 40 Watt vermogen. Beide modellen hebben een AUX-en USB-aansluiting. Ook bieden beide modellen draadloze ondersteuning voor iOS-apparaten, inclusief Apple’s AirPlay. Voor bezitters van een Android-toestel zijn er draadloze functies middels DLNA, inclusief ondersteuning voor Samsung’s AllShare. Mocht dat niet genoeg zijn, dan is er ook ondersteuning voor draadloos afspelen via Bluetooth.

Meer info: persbericht Samsung

samsung audio dock vacuum tube

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 januari 2012, 17:22
Categorie Accessoires
Onderwerpen audio, dock, muziek, samsung
15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.