Linda-tv

Linda.tv: Linda’s videodienst voor ‘drukbezette vrouwen’

Het tijdschrift Linda stort zich op online video's met Linda.tv, een app die je voor een maandelijks bedrag de leukste filmpjes van het web en unieke content voorschotelt.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Linda-tv

Het blad Linda stapt de digitale wereld in met Linda.tv, een app waarin de redactie van Linda de leukste filmpjes van het web voor je selecteert en ook nog wat eigen content presenteert. De dienst kost 3,50 euro per maand of een tientje per jaar voor bestaande Linda-abonnees.

‘Een app voor drukbezette vrouwen die niets willen missen’, zo omschrijft de LINDA.tv-app zichzelf. Deze doelgroep zou niet de tijd hebben om YouTube af te struinen naar de leukste filmpjes, dus neemt de Linda-redactie dat klusje op zich.

‘Unieke vlogs en video-items’
Linda.tv wil echter meer zijn dan een collectie van kattenfilmpjes die je zelf ook op kunt zoeken. Eigen content die speciaal voor de app gemaakt is, moet mensen aantrekken. Zo krijg je met de rubriek ‘de mobiel van’ een kijkje in de smartphones van bekende Nederlanders. Linda de Mol bijt zelf de spits af. Ook andere BN’ers gaan vlogs maken voor Linda.tv.

Zodra je de app opstart zie je wat je vandaag moet zien, en door verder te bladeren kun je ook nog bekijken wat je gisteren had moeten zien. Kookvideo’s, gluren in de kledingkast van bekende mensen, enzovoorts. In de linker onderhoek van de video kun je direct zien hoe lang het filmpje duurt, en hoeveel mensen er al naar gekeken hebben.

De toekomst van Linda?

Met de twijfelachtige staat van de tijdschriftwereld is Linda.tv een extra stap voor Linda om ook online geld in het laatje te brengen. Voorlopig boert Linda’s blad echter nog goed, en ook de website kan op veel bezoekers rekenen. Linda.tv lijkt dan ook vooral op een extraatje, die een belangrijke inkomstenbron kan worden, mocht ook het tijdschrift van Linda de Mol abonnees verliezen.

Tot het einde van 2015 kun je Linda.tv helemaal gratis proberen. Daarna kost de dienst 3,50 euro per maand, of tien euro per jaar als je ook een abonnement hebt op het tijdschrift van Linda de Mol. De app is alleen beschikbaar in Nederland, en dus niet in België.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 oktober 2015, 13:42
Categorieën Apps, Diensten
Onderwerpen abonnementen, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.