Lifeline-appicoon.

Lifeline… is Apple’s gratis App van de Week

Heb je wel zin in een interactief verhaal over een gestrande astronaut? Probeer dan Apple's nieuwe gratis App van de Week. In Lifeline... hou je contact met Taylor die om onbekende reden gestrand is op een vreemde maan.

Lifeline-appicoon.Apple heeft Lifeline… uitgeroepen tot de nieuwe gratis App van de Week. Deze unieke game is gedurende de komende week helemaal gratis te downloaden. In Lifeline help je een gestrande astronaut te overleven. Lifeline is niet echt een game, maar meer een interactief verhaal. En het leuke hiervan: je kunt Lifeline ook spelen op de Apple Watch. Normaal kost de app €0,99.

Lifeline… is een spannend verhaal

Lifeline draait om het avontuur van de astronaut Taylor. Hij en andere bemanningsleden van de Varia zijn gecrasht op een onbekende maan. Maar gelukkig ben jij de reddende engel, want jij bent de enige waar Taylor contact mee kan leggen. Door te communiceren leid je Taylor door het verhaal. De astronaut vertelt jou zijn verhaal en door af en toe een keuze te maken uit twee antwoordopties, is het verhaal voor iedere speler anders. Zo af en toe gaat Taylor op onderzoek uit, bijvoorbeeld na een bepaald advies van jouw kant. Hierdoor kun je een tijdje niet verder spelen, maar via pushberichten houdt de astronaut je op de hoogte van zijn bevindingen.

Het begin van Lifeline voor de iPhone. Maak een keuze in Lifeline voor de iPhone.

Lifeline is te spelen op zowel de iPhone als Apple Watch. Vooral op laatstgenoemde is de game een leuk tussendoortje. Je kunt rechtstreeks vanaf de Apple Watch het verhaal volgen en antwoord geven door uit de twee opties te kiezen. De app is niet bijgewerkt voor watchOS 2, maar dat is in het geval van Lifeline ook niet nodig.

Lifeline op de Apple Watch met tekst. Lifeline op de Apple Watch met het maken van een keuze.

Mocht je de smaak te pakken hebben na het spelen van Lifeline, dan zijn er nog twee vergelijkbare games beschikbaar. The Martian: Official Game neemt je mee in het verhaal naar de gelijknamige film, terwijl One Button Travel een mysterieus en interactieve roman is van de makers van Carcassonne.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
15 januari 2016 om 9:18
Onderwerp
Categorie
Apps
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.