Launch Center Pro iPhone

Launch Center Pro biedt nu IFTTT-integratie en locatietriggers

Launch Center Pro voor iPhone is een stuk slimmer geworden. De app die in opdracht pushberichten verstuurt, werkt met IFTTT, locatie en iBeacons.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Launch Center Pro iPhoneTwee applicaties waarmee je net even iets slimmer met je iPhone en de apps erop kan omgaan, hebben elkaar gevonden. De iPhone-app Launch Center Pro, dat fungeert als dashboard waar vanaf je meteen specifieke handelingen apps kan openen, staat nu open voor integratie met IFTTT. Dat is een iPhone-app waarin je allerlei geautomatiseerde scripts kan maken tussen apps. Launch Center Pro kan ook beter overweg met shortcuts op basis van je locatie. Je kan allerlei acties in Google Maps openen, maar ook allerlei acties activeren op basis van je locatie.

Wat specifieke voorbeelden om de mogelijkheden van IFTTT en Launch Center Pro te onderstrepen? Als een specifieke Instagram-gebruiker een video uploadt, kan je Launch Center Pro een pushbericht laten verzenden waarmee je Instagram opent en dus zo snel mogelijk de video kan zien. Of neem deze: weet IFTTT dat het niveau pollen in de lucht extreem is, dan kan Launch Center Pro een pushbericht versturen die een weerapp opent. Zo zijn er onvoorstelbaar veel combinaties te verzinnen dankzij alle apps en diensten die IFTTT en Launch Center Pro herbergen.

Behalve IFTTT heeft Launch Center Pro nog een interessante nieuwe functie gekregen. De applicatie ondersteunt nu locatietriggers op basis van geofencing en iBeacons. Kom je langs een prachtig natuurgebied dat je zelf op de kaart hebt aangeduid, open dan alvast een fotoapp vanuit een pushbericht. Maar je kan ook instellen dat je een iMessage wil versturen aan iemand elke keer dat je op een bepaalde tijd op een bepaalde plek bent, bijvoorbeeld. Je kan voortaan zelf kiezen welk geluid je aan acties wil koppelen.

Een geinige maar specifieke ondersteuning is ook Giphy Search. Kan je alvast op zoek gaan naar de leukste geanimeerde GIF als een vriend weer eens iets plaatst op Facebook. Ook werkt Launch Center Pro met QR- en streepjescodes en een stapel verdere verbeteringen. Om ervoor te zorgen dat je niet verdwaalt in de mogelijkheden, biedt de app niet alleen een tutorial met instructies, maar ook ‘featured actions‘ om speciale handelingen uit te lichten.

Downloaden: Launch Center Pro (€4,49, iPhone, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2014, 14:11
Categorieën Apps, Diensten
Onderwerp ifttt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.