Google Zoeken voor iOS laat je abonneren op je favoriete WK-team

Google Zoeken voor iPhone en iPad toont informatie over het WK Voetbal 2014 en laat je ook abonneren op je favoriete team.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Google Zoeken WK 2014Het WK Voetbal staat voor de deur: donderdagavond is de eerste wedstrijd tussen gastland Brazilië en Kroatië. In onze speciale WK-applijst kwamen al veel handige apps voor iPhone en iPad voorbij zodat je geen moment hoeft te missen. Ook Google doet nog een duit in het zakje. De Google Zoeken-app voor iPhone en iPad is vernieuwd en speelt nu ook in op hét sportevenement van het jaar. Met Google Now-kaarten houdt de app je op de hoogte van alle ontwikkelingen tijdens het WK. Van informatie over de groepen en wedstrijden tot verschillende statistieken van en over de wedstrijden. En je kunt je bovendien abonneren op je favoriete team.

Zodra je de app hebt gedownload/bijgewerkt, toont deze een apart blokje over het WK Voetbal. Hierin kun je zelf aangeven welke informatie je wilt zien. Zo is het mogelijk om alle teams te bekijken, maar je kunt natuurlijk ook je eigen team kiezen. Als je dat doet krijg je zodra Oranje of de Rode Duivels spelen automatisch informatie over de opstelling, tussenstanden, laatste doelpogingen en spelersstatistieken.

Ook als je in Google op je iPhone of desktop naar bijvoorbeeld ‘wk 2014’ zoekt, krijg je informatie over het WK te zien. Zo zie je informatie over aankomende wedstrijden, de standen in de poule en meer. Daarnaast komt Google dit jaar met speciale Google Trends rond het WK Voetbal. Op google.nl/worldcup zie je de stemming aan de hand van zoekopdrachten, krijg je relevant nieuws voorgeschoteld en zie je bijvoorbeeld ook welke spelers populair zijn.

Downloaden: Google Zoeken (gratis, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2014, 15:01
Categorie Apps
Onderwerpen google, voetbal, wk 2014

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.