Scanbot-icon

Scanbot krijgt nieuw ontwerp en voegt workflows toe

Scanbot gaat met versie 4.0 van de app nog slimmer om met de documenten die je op de foto zet. Dankzij workflows en snelle acties kun je snel de gewenste actie ondernemen na het inscannen van een document.

Scanbot-icon
Als je scan-app Scanbot vandaag opstart, zul je begroet worden door een heel nieuw ontwerp. Naast dit kleurrijke redesign is de app met de komst van versie 4.0 gemakkelijker geworden in gebruik, dankzij workflows.

Nadat je een document ingescand hebt met Scanbot, kun je een workflow activeren nadat de foto omgezet is naar een PDF. Met een workflow kun je ervoor zorgen dat een gescand document automatisch naar je Dropbox of OneDrive overgezet wordt, of direct een kopie ervan deelt via een e-mail.

Scanbot-Pro-iOS

Schakel tussen je populairste Scanbot-workflows

In een handig overzicht krijg je de drie meestgebruikte workflows te zien, zodat je er gemakkelijk tussen schakelt. Naast deze workflows introduceert Scanbot 4.0 ook de zogenaamde ‘snelle acties’.

Hiermee wordt de Scanbot-app een stuk slimmer, omdat het tekst in een document leert herkennen en aan de hand daarvan actie onderneemt. Scan je bijvoorbeeld een document in met een telefoonnummer en adres, dan presenteert de app direct een knop om het nummer te bellen en kun je meteen beginnen met navigeren naar het adres via de Maps-app.

Deze snelle acties zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van Scanbot Pro. Gratis gebruikers kunnen wel aan de slag met de workflows. Dankzij deze slimme acties die Scanbot onderneemt aan de hand van de tekst die jij inscant, heeft app weer een streepje voor op soortgelijke scan-apps als Scanner Pro.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 augustus 2015, 13:41
Categorie Apps
Onderwerpen scanbot, scanner

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.